Cukrárna St-Tropez

15. prosince 2010 v 9:01 |  Restaurace a kavárny
Přiznám se, že mám slabost pro všechno francouzské, ovšem tato cukrárna v centru Prahy by si mě získala, i kdyby nepatřila Francouzům. Jejich výrobky stojí opravdu za to. Všechno je vyráběné přímo na místě, čerstvé  a z nejlepších surovin. Cukrárna představuje to nejlepší z francouzského cukrářství a pekařství a kdybych měla chodit denně kolem, za chvíli neprojdu dveřmi.

20100930_176


20100930_171
Výroba probíhá přímo před vámi, z pasáže vidíte dovnitř, kde majitel s pomocníkem sami vše míchají, pečou a zdobí
  
20100930_169
Majitel pan Musso při práci. Jeho sympatická a milá paní obsluhuje zákazníky u pultu

20100930_179
Jemné francouzské pečivo vás přímo zve k ochutnání...
   20100930_174
... a to nemluvím o dortících. Kromě malých kousků si tady můžete objednat i celý dort a při poslední návštěvě jsem viděla, že k vánocům připravili na objednávku nejen francouzské, ale i české vánoční cukroví, stejně jako tradiční francouzský vánoční dezert Bûche de Noël.
  

20100930_177
Dortíky jsou sice trochu dražší, ale za kvalitu se zkrátka platí. Je lepší dát si jeden kvalitní kousek než tři zákusky s náhražkami a umělotinami.
   

20100930_190
Pan Musso vyrábí sám i čokoládové bonbóny, které si můžete vybrat ve vitríně vedle hlavního pultu. V cukrárně si můžete dát samozřejmě i kávu, čaj nebo studené nápoje.
  
20100930_191


20100930_189
Tak tenhle kaštanový kousek stál za to

Cukrárna St-Tropez, pasáž U Nováků, Vodičkova 30
Otevřeno denně 8 - 20, v sobotu 9,30 - 19, v neděli 10-19
 


Komentáře

1 Jozef Jozef | 11. února 2017 v 23:23 | Reagovat

Odkaz na web už nie je aktuálny (2/2017). Treba použiť www.cukrarnatropez.cz

Nový komentář

Vezměte na vědomí, že diskuse je moderována. Než se nový komentář začne zobrazovat, musí jej nejdříve schválit autor blogu.

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama